MALETES VIATGERES LILES

Famílies!!!!Per segon curs consecutiu, des de la comissió de Coeducació, Feminisme i Diversitat engeguem les maletes liles viatgeres per tots els infants d’I3 fins a 2n que durant tot el curs escolar 2023-2024 aniran passant per totes les cases.

Aquest projecte és possible gràcies al treball conjunt de la Comissió, l’Escola i la Biblioteca Manuel Arranz del Poblenou, amb qui s’ha elaborat una tria de contes on l’educació emocional, el respecte a la diversitat i la mirada feminista estan garantides.

Esperem que gaudiu en família aquest viatge al món de la lectura.

Comissió de Coeducació, Feminisme i Diversitat

 

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.