CURSA DE LA DONA 2023: MOLTES GRÀCIES!!!

Més de 30.000 corredores han participat aquest diumenge a la Cursa de la Dona Barcelona 2023 per la lluita contra el càncer de mama, en un recorregut de més de 7 quilòmetres en els que els carrers més emblemàtics de la nostra ciutat s’han anat omplint de rosa.
Les nenes i nens de 6è que han fet la cursa han lliurat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) els 774,10€ recollits per part de l’equip de l’escola, per recolzar un any més la lluita contra el càncer femení, perquè la seva lluita és la nostra lluita!
Volem donar-vos les gràcies per les vostres aportacions! I enhorabona a totes les participants. Sou les millors!!!! De fet, l’equip de l’Arenal de Llevant ha quedat en la 7ª posició de 526 en el pòdium de clubs participants. Sou molt grans!
En aquest link podeu veure les classificacions de la cursa:
https://www.carreradelamujer.com/web-barcelona-clasificaciones

Aquesta edició ha sigut molt especial perquè a més a més dels bons resultats esportius i l’import de la donació, els nens i les nenes de 6è han treballat aquest esdeveniment solidari per conscienciar-se sobre la malaltia, el paper de les associacions que treballen contra ella i han organitzat el lliurament de samarretes i dorsals, dissenyant fullets específics per donar-la a conèixer. Quina creativitat més meravellosa! Moltes gràcies noies i nois!!!

Moltes gràcies i fins la propera edició! Us hi esperem a totes!!!

Escola l’Arenal de Llevant i Comissió de Solidaritat

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.