RECUPEREM ELS EQC

Estimades famílies, 

Per alguns això serà nou i a d’altres, us sonarà EQC:

El Que Calgui és una iniciativa conjunta de l’Escola i les famílies que es du a terme a L’Arenal des de fa molts anys.

Es tracta d’arreglar, crear i disposar espais (majoritàriament del pati però també de l’interior) que, amb l’ús i el dia a dia es van deteriorant, i entre totes i tots posar-ho bé de nou pel benestar dels nostres infants. És a dir, venir amb ganes d’ajudar en tasques de manteniment segons les habilitats de cadascú i també de passar una bona estona coneixent altres famílies de l’escola!

Aquest curs, la Comissió d’Infraestructures dinamitzarem i coordinarem els EQC amb les necessitats que tingui l’escola i es duran a terme amb l’ajut de TOTES les famílies del centre.

📢📢 Així doncs, us convoquem el pròxim diumenge 17 de desembre de 10’30 a 14h, dia en que obrirem les portes de l’escola per fer aquesta primera jornada intensiva de ‘EL QUE CALGUI‘ del curs 2023-2024!.

Reserveu la data!!!!

Tota persona disposada a donar-li un rentat de cara a l’escola perquè els nostres infants puguin estar-hi amb més seguretat i benestar serà més que benvinguda! Així mateix qualsevol eina que faciliti la feina ajudarà a que el procés sigui més afable!

Gràcies famílies! Us hi esperem!! 💪🏻💪🏻

Orgullosos d’aquest AFA, l’escola millora amb l’ajut de tots i totes i és meravellós!

Comissió d’infraestructures

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.