Agraïment de la Comissió Belluga’t

Bon any nou, Famílies Arenalines!!!!

Donem la benvinguda a un nou any i a un nou trimestre carregats de noves experiències i il·lusions on compartirem moments tots plegats amb els nostres fills i filles.

Moments com el que ens va deixar la Festa de Nadal, en el que volem agrair a totes les famílies voluntàries que van posar el seu granet de sorra per portar decoració de Nadal, elaborar berenar nadalenc, decorar el pati i estar al peu del canó fent tallers i tot allò que era necessari perquè tant petits com grans, poguéssim gaudir. Sense aquest voluntariat, això no hagués estat possible! Així, aprofitem per animar-vos a col·laborar en tot allò que us vingui de gust, per poc que sigui, tot suma i es fa possible! Mil gràcies!

I a partir d’ara que passa? Doncs que estem a unes setmanes de celebrar la festa de Carnestoltes, on desitgem sortir amb una gran comparsa arenalina carregada d’energia i alegria per passar-ho superbé!

Comissió Belluga’t

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.