Famílies, gràcies a totes per ser-hi!

Divendres passat, els voltants de l’escola es va tornar a omplir de famílies arenalines reivindicant un ENTORN ESCOLAR MÉS SEGUR I SALUDABLE i ho feien tallant el carrer Bac de Roda i omplint-lo de música i infants gaudint d’una xocolata calenta i solidària, llegint contes i fent el taller proposat per la Fundació InVia i amb el repartiment de premis de la 2ª edició del concurs “JUNTES SOM IMPARABLES”.

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

La recaptació de la Xocolatada Solidària ha estat de 542,50€ que es donaran íntegrament a la Fundació InVia , que treballa per la prevenció i l’eradicació de les condicions de desigualtat que generen violència i discriminació, des de l’atenció i l’acompanyament integral a dones, infants, joves, famílies i col·lectius vulnerabilitats.

RIFA SOLIDÀRIA

Enhorabona a les persones guanyadores! Aquí podeu veure els números guanyadors de la rifa solidària.
Des de la Comissió de Solidaritat volem fer extensiu el nostre agraïment a les famílies participants, a per preparar una xocolata espectacular i a les empreses col·laboradores que ens han donat els seus regals per a la rifa solidària. I com, sempre, a l’Escola que sempre ens recolza i ajuda.

BIBLIOTECA AL CARRER

Des de la comissió de biblioteca van crear un espai tranquil per a llegir, descansar i deixar volar la imaginació…

CONCURS REIVINDICATIU 8M

Quin èxit el II concurs JUNTES SOM IMPARABLES 💜

Ha estat molt igualat, amb grandíssimes propostes de tots els infants i volem donar l’enhorabona i les gràcies a tothom que hi ha participat 🥳🥳🥳

Les guanyadores han estat:

  • El Majú d’I3 B (Petits)
  • La Laia de 1r A (Mitjans)
  • El Pol de 5è B (Grans)

Podeu gaudir i observar les i els grans artistes que tenim a l’escola accedint a l’enllaç.

També estaran penjats a l’entrada, per la porta de Bac de Roda. 🤗 Si alguna família vol recuperar el seu treball, quan es retirin ho comunicarem per tal que els passeu a recollir.

FORÇA PER A TIRAR ENDAVANT 💪💪💪

La Comissió de Fem Barri i de l’equip directiu es van reunir divendres 22 de març a l’escola amb el Gerent Districte Sant Martí, el Conseller de Via Pública de Sant Martí, l’Intendent de la Guardia Urbana de Sant Martí i l’Especialista de Trànsit de la Guardia Urbana Sant Martí. En aquesta reunió es va arribar a l’acord d’implantar una sèrie de mesures, que començaran a ser efectives a partir del dilluns dia 26 i en un termini de mes i mig i que hauríen d’incloure el mínims de senyalització, radar i tanques.

A més en el Plenari Municipal de l’Ajuntament de Barcelona es va fer un nou prec amb el conseqüent compromís per part de la tinent d’alcalde Laia Bonet de reduir la velocitat dels vehicles a l’entorn de l’escola l’Arenal de Llevant.

Podeu visualitzar el moment accedint directament al 4h 59min

S’ha acordat amb el districte senyalitzar la limitació de 30km/hora del carrer Bac de Roda en el tram entre Garcia Faria i Taulat entre d’altres mesures.

A més en un termini de 3 mesos publicaran novament el Pla Protegim Les Escoles i L’Arenal de Llevant hauria de ser la primera del districte de Sant Martí.

Gràcies a la perseverança de les famílies de l’AFA estem aconseguint una escola digne i un entorn més saludable per als nostres infants!!!
Apunteu-vos-hi i col·laboreu, que entre tots ho podem per fer possible! 💪

Comissions de Solidaritat, Fem Barri, Feminisme, Coeducació i Diversitat i Biblioteca

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.