Xerrada d’alimentació per pujar les defenses

Durant l’hivern, amb l’arribada del fred, arriben els refredats, les congestions, els mocs es queden a viure dins els nostres fills i sembla que no vulguin marxar mai més, la tos no els deixa descansar durant les nits… i a més a més vivim en un ambient tan poc agraït com la ciutat, que no ajuda al fet que els nostres petits millorin.

Hi ha alguna cosa que podem fer a part d’anar al metge que en el millor dels casos ens recepta paciència i Dalsy?

La Xup Xup realitzarà una xerrada en la que s’explicarà quin tipus d’aliments ajuden a estimular les defenses naturals dels nostres fills, quins aliments convé donar quan estan malalts i de passada aprendre petits remeis casolans que els poden ajudar a sentir-se millor quan estan refredats.

La xerrada tindrà lloc el dimarts 7 de maig a les 17:00 h. Us hi esperem!

Si voleu descarregar el format poster de la xerrada, cliqueu aquí.

Comissions d’Espai migdia i Belluga’t

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.