X CURSA SOLIDÀRIA DE L’ARENAL DE LLEVANT

Benvolgudes famílies,

Per tal de poder gaudir d’un gran esdeveniment i iniciar el curs vinent de la millor forma, el proper diumenge 29 de setembre farem la X CURSA SOLIDÀRIA DE L’ARENAL DE LLEVANT!

Guardeu aquesta data al calendari per poder gaudir de la cursa més solidària  FENT UN PAS PELS ALTRES! Serà una cursa molt especial perquè tota la reptació anirà destinada íntegrament a la Unitat de recerca del DIPG, un tumor cerebral estrany en nens, que s’està investigant des de la Fundació Sant Joan de Déu, la malaltia que va patir el nostre estimat i recordat Pau.

Si voleu ajudar-nos amb la organització o participar com a voluntaris, podeu contactar amb nosaltres via e-mail o unir-vos al grup de WhatsApp: https://l1nk.dev/organitzacioivoluntarisperlacursasolidaria

Us necessitem a tots i totes!

Comissió de Solidaritat

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.