PROJECTE COMENIUS

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, enguany acabem el segon Projecte Comenius amb la trobada, aquests dies a l’escola, de mestres i alumnes de Grècia, Itàlia, Alemanya, Anglaterra i Polònia.
Amb motiu d’aquesta trobada i com a cloenda del tema que hem estat treballant conjuntament : “Footsteps for Peace”, hem contactat amb Entitats del nostre Districte que treballen temes de Pau, Solidaritat i Cooperació i realitzarem un petita Mostra d’Entitats al pati de l’escola. Aquesta mostra serà el proper dissabte dia 2 de juny entre les 17 i les 19h. Les Entitats, a més de mostrar el que fan, han preparat tallers per als infants.

Aquesta trobada és oberta a les famílies de l’escola, als centres educatius del barri, als veins i veïnes, i a tothom que tingui interès per conèixer una mica més com es treballen aquests temes en el nostre Districte.

Ens agradaria que ho poguéssiu compartir amb nosaltres i que ens ajudeu a fer-ne difusió
Cordialment,
Escola Les Acàcies

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria