PAELLA: DARRER MISSATGE

DARRER MISSATGE DEL PAELLEROS A TOTES LES FAMÍLIES APUNTADES:
Hola famílies,
Només un darrer mail per recordar-vos que no caldrà portar plat ni tovallons. Si coberts i gots. El plat  que us facilitarem us el podreu quedar de record de la jornada. No hem aconseguit tots del mateix tamany (serem gairebé 300 comensals) així que fora interessant que es lliuri el plat petit als més petits de cada casa. Amb això evitarem que sobri arroç en els seus plats (si volen repetir ho podran fer sense problema).
Donada la previsió de calor recomanem portar gorres, cremes solars i fins i tot banyadors pels nens. Podeu portar-vos pistoles d’aigua per tal que puguin jugar i remullar-se. Habilitarem on omplir les pistoles. I de tant en tant segur que agrairan un “manguerazo” durant l’espera de la paella o desprès de dinar.
Us recordem que només permetrem l’entrada a l’escola, a partir de migdia, amb la presentació  del tíquet. Preguem també la vostra col·laboració a l’hora de recollir taula per deixar l’escola el màxim de neta possible.
Fins dissabte !!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria