50+1 ESCOLA LES ACÀCIES

Benvolguts,
Enguany estem de celebració fem 50 anys +1, i ho celebrem amb totes les veïnes i tots els veïns del barri del Poblenou, en les mateixes dates que la Festa Major.
Malgrat les retallades, l’escola s’ha renovat i ha fet obres d’ampliació i millora en tot l’edifici, ara és una escola semi-nova i gràcies a tota la comunitat educativa una escola Pública de Gran Qualitat.
No obstant, contínuament ens estan retallant i volem cridar ben fort, que no ens retallin el futur, i ho volem fer de bon rotllo, per això el diumenge 16 de setembre a les 18:00 h celebrarem una festa amb el Grup d’animació infantil la Tresca i la Verdesca, i totes les nenes i els nens de les escoles del barri estan convidats a venir amb pancartes groges reclamant les seves demandes cap el Departament d’Ensenyament i la samarreta SOS posada.

Per la qual cosa fem difusió d’aquests acte reivindicatiu però festiu i lúdic, perquè tampoc fos cas que ens retallessin el somriure i les ganes de lluitar, i volem comptar amb la teva presència.
Acabarem l’acte amb una gran traca groga que posarà fi als actes d’aniversari i que és apte per totes les edats.
El lema de la Festa, copiat de les festes alternatives de Sants serà:
SENSE EDUCACIÓ NO HI HA REVOLUCIÓ.
Volem comptar amb la presència dels polítics, dels mitjans de comunicació, de les veïnes i veïns de Barcelona, de tothom, perquè tingui la major difusió, i arribi a qui ha d’arribar.
Moltes gràcies tant si col·laboreu com si no.
Salut!
COMISSIÓ 50+1
ESCOLA LES ACÀCIES.
C. PUJADES, 252-270 DE BARCELONA
Per veure el cartell de la festa cliqueu aquí

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria