CURSA DE DONES

Benvolgudes mares, filles, àvies, tietes, cosines, veïnes… de l’escola,
El proper diumenge 28 d’octubre al matí se celebrarà la VIII Cursa de la Dona a la nostra ciutat. És una cursa d’uns sis quilòmetres aproximadament que transcorre pels carrers de Barcelona, amb sortida i arribada a l’avinguda Maria Cristina.
Volem animar al col·lectiu femení de la nostra escola a participar en aquesta festa de l’esport que té també un component solidari, ja que una part dels diners que es recaptin amb les inscripcions es destinaran ala Asociación Españolade Lucha contra el Cáncer.
Sabem que a la nostra escola hi ha un nombrós grup de mares que ja corren en el seu temps lliure i volem aprofitar l’ocasió per a animar-vos a fer pinya. A unir-vos i participar conjuntament en aquesta cursa. També sabem que hi ha moltes que voldrien començar a entrenar-se i mai troben ni l’excusa ni el moment per a fer-ho. Doncs el moment ha arribat! I què hi ha millor que practicar esport i fer salut?
Enguany, l’IBE (Institut de Barcelona Esports) ens subvenciona la inscripció a la cursa a les noies i les dones majors de 12 anys que ens hi vulguem apuntar. Aquesta iniciativa ja es porta a terme en altres escoles del barri des de fa un parell d’anys amb gran èxit de participació. Amb la inscripció, ens lliuraran gratuïtament samarreta, dorsal, xip i regals.
Per a apuntar-vos, només cal que ompliu amb les vostres dades el formulari que trobareu al final d’aquesta entrada. Teniu de temps fins al 18 d’octubre per a fer-ho!
A les qui encara no heu començat a entrenar, no patiu: la cursa es pot fer corrent, caminat, passejant, xerrant… Pot ser una ocasió magnífica per a conèixer a altres mares de l’escola i fer noves amistats. I ja vindran després els marits amb els fills a buscar-nos!
I si us ho voleu prendre una mica més seriosament, us proposem uns entrenaments previs a la cursa des de l’escola:

  • Dilluns a les 20,30 h
  • Dimecres a les 20,30 h

El punt de trobada serà a l’escola, a la porta del Pg. Taulat. Segons el nombre de persones, establirem diferents nivells d’entrenament. Començarem dilluns 8 d’octubre. No cal que aviseu, simplement heu de venir!
La pròpia organització de la cursa també proposa entrenaments col·lectius els dissabtes a les 10 h ala Vila Olímpica(entre les dues torres – Torre Mapfre i Hotel Arts) els dies 6, 13 i 20 d’octubre.
Donat que en aquest cas la inscripció és gratuïta, el dia de la cursa hi haurà stands de l’Asociación Española de Lucha contra el Cáncer per a qui vulgui fer una donació econòmica voluntària a favor de la investigació del càncer de mama. Una terrible malaltia que, per desgràcia, gairebé totes hem notat més o menys a prop.
Animeu-vos a participar! Inscriviu-vos!
Inscripcions tancades (67 inscrites). Dijous 18, 23:50

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria