ASSEMBLEA GENERAL DE MENJADOR: 17 D'OCTUBRE A LES 18 HORES

Benvolgudes famílies,
Un any més ens hem retrobat amb els vostres fills i filles en l’Espai de Migdia, un temps que els infants dediquen, a més de menjar, a jugar, llegir, fer un taller o descansar, segons triïn ells mateixos.
Per tal de poder-vos explicar moltes més coses, us convoquem el proper dimecres dia 17 d’octubre  a les 18:00 hores al menjador de l’escola. Dino facilitarà un servei d’acollida per als infants que vulguin romandre amb nosaltres mentre els seus pares i mares són a l’assemblea de l’Espai de Migdia.
A més, enguany, us oferim un temps per tal de poder parlar amb els monitors o monitores dels vostres fills o filles. Estan molt il·lusionats amb la idea de poder parlar directament amb les famílies dels infants dels quals tenen cura cada migdia.
Així doncs:
De 18:00 a 19:00 hores, assemblea general per tal de tractar tots els temes relacionats, tant amb cuina com amb monitoratge.
De 19:00 a 19:30 hores, les monitores atendran a les preguntes, inquietuds o suggeriments que els hi vulgueu plantejar.
A la mateixa hora, en Ramon Luque com a director de qualitat i producte   de F.Roca S.L atendrà de manera més individualitzada qualsevol tema relacionat amb el que mengen els vostres infants a l’escola. Tanmateix,  Susana Fernández com a directora de Dino-Serveis Educatius S.L, atendrà les consultes de caire més pedagògic.
Us esperem,

Ramon LuqueDirector de qualitat i producte  de F.Roca S.L Susana FernandezDirectora de Dino- Serveis Educatius

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria