RESULTATS PROJECTE INCLUD-ED SOBRE ÈXIT ESCOLAR

Des de la delegació de Barcelona ciutat de la FaPaC us fem arribar aquesta informació sobre la jornada de presentació dels resultats del Projecte Includ- Ed que es durà a terme el proper dissabte 1 de desembre a l’Auditori del CaixaFòrum (Avda. Ferrer i Guàrdia 6-8).
Presentació resultats del projecte INCLUD-ED 

Què és Includ-Ed? Per què és important per les famílies?
  • Sense una recerca com aquesta no tenim arguments front les polítiques educatives que moltes vegades estan basades en influències i en ocurrències.
  • Sense una recerca com aquesta ens quedem en les nostres experiències, Includ-Ed ha treballat durant 60 mesos i 17 equips de recerca de 15 paisos europeus.
  • Sense una recerca com aquesta no donarem base real a les nostres idees i reclamacions. Per exemple, les agrupacions per grups de nivell reprodueixen les desigualtats en educació i al nostre pais es fa en, gairebé tots els centres. Això vol dir que s’ajunta l’alumnat que en sap més d’una matèria amb els que saben més i els que menys amb els que menys saben. D’aquesta forma només van assolint la matèria els primers.
  • Sense una recerca com aquesta les famílies no incorporem les nostres veus a les sol·lucions educatives per a les nostres nenes i nens.
Us adjuntem uns documents per poder descobrir més sobre Includ-Ed. Esperem que aquesta jornada sigui del vostre interès.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria