ACTIVITAT PER FAMÍLIES ORGANITZAT PEL MUSEU BLAU

El Museu Blau organitza una sortida per conèixer les espècies exòtiques invasores al Parc Fluvial i la desembocadura de Besòs.
El pròxim 24 de novembre el Museu Blau es posa les botes i agafa els binocles per sortir a observar lesespècies exòtiques invasores al Parc Fluvial i la desembocadura del Besòs. Primer de tot, el biòleg, Andreu Salvat, donarà una xerrada sobre la gestió de les invasions biològiques als nostres rius al mateix Museu Blau on es podrà visitar l’exposició “Aliens! La invasió de les espècies exòtiques”.
L’activitat emmarcada dins de la Setmanade la Ciència2012 té com a objectiu explicar quines són les espècies exòtiques invasores i si totes provoquen el mateix dany al nou habitat. I és que aquest tipus d’espècies representen una greu amenaça per a la biodiversitat però no totes provoquen els mateixos riscos per al seu nou medi com explica l’exposició del Museu Blau “Aliens! La invasió de les espècies exòtiques” que restarà oberta fins el 31 de gener del 2013.

Per més informació de l’activitat cliqueu el link:
http://agenda.museuciencies.cat/ca/museus/museu-de-ciencies-naturals-de-barcelona/activitats/sortides_naturalistes/2012/11/24/2012_11_24_aliens_sortida/

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria