FESTA DEL JOC I LA JOGUINA EN CATALÀ

Dissabte 1 de desembre del 2012 de les 11 a les 18 hores. Al passeig Lluís Companys, a l’entorn de l’Arc de Triomf.

Durant tot el dia, des de les 11 del matí fins a les 6 de la tarda, s’han preparat diverses activitats a l’entorn de l’Arc de Triomf perquè els més petits gaudeixin d’una jornada que pretén reivindicar que les joguines que els infants reben cada any per Nadal i Reis incloguin el català en tots els suports lingüístics, tant impresos com electrònics.
Les activitats programades són d’allò més diverses i van des de tallers de pintar cares, de fer castells, de diables, de matemàtiques i de papiroflèxia fins a projeccions de cinema en català, racó de lectura i una ludoteca.
A més a més,la Festa també rebrà la visita del Patge reial que recollirà les cartes que els nens i nenes escriguin als Reis d’Orient.
El programa de la Festa és:
11 hores: Inici dela Festaamb l’obertura de tallers i punts de venda.
11:45 hores: Lectura del conte d’en Patufet
12 hores: Lectura del manifest
12:05 hores: Homenatge a en Martí Gasull
12.15 hores: Cercavila, espectacle d’animació itinerant “El liatroques” de la companyia Ulldistret
17 hores: Lectura del conte d’en Patufet
17:15 hores: Animació infantil amb Fefé i cia.
18:15 hores: Lectura del manifest
18:20 hores: Rifa de lots de jocs i joguines
18:30 hores: Tancament de la festa
La festa és una jornada lúdica que té l’objectiu de reivindicar, precisament quan s’apropen Nadal i Reis, que les joguines que els infants reben cada any per aquestes dates incloguin almenys el català, és a dir en les etiquetes, les instruccions i les característiques del joc i la joguina.
És un espai de trobada que compta amb diverses activitats adreçades especialment als més petits.
La jornada es complementa amb l’edició cada any de milers de cartes als Reis que comencen amb el tradicional encapçalament “Estimats Reis Mags d’Orient” i que conclou amb una petició per als tres Reis: “Poder jugar en català”.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria