FESTA L'HIVERN DELS INVENTS

Us informem que el proper cap de setmana 11, 12 i 13 de gener celebrarem la FESTA D’HIVERN a 30 patis escolars oberts de la ciutat. El programa Patis Escolars Oberts al Barri, és impulsat per l’Ajuntament de Barcelona des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona amb el suport dels districtes de la ciutat i la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill i del Consorci d’Educació de Barcelona.
Aquesta festa de ciutat pretén donar a conèixer el programa Patis Escolars Oberts al Barri. Aquest programa fomenta l’obertura dels patis de les escoles en cap de setmana i períodes de vacances. Obrint els patis escolars a la ciutat, disposem d’un context segur amb la influència educativa de la institució escolar.
Als Patis Escolars Oberts al Barri infants, joves i famílies poden gaudir del lleure de forma autònoma amb un servei permanent de monitoratge i activitats de dinamització educativa gratuïtes i obertes a tothom que s’hi fan cada cap de setmana a tots els districtes de la ciutat.
Els infants, joves i famílies els dies 11, 12 i 13 de gener podran aprendre i jugar amb la FESTA L’HIVERN DELS INVENTS, on construiran enginys i faran volar la imaginació.
Us adjuntem el cartell amb la informació de tots els Patis Escolars Oberts al Barri on es celebrarà la FESTA L’HIVERN DELS INVENTS i el tríptic del programa amb tots els patis escolars oberts de la ciutat.
cartell festa hivern.pdf     triptic festa hivern.pdf
Per a conèixer les activitats que es fan als Patis Escolars Oberts al Barri de tots els districtes de la ciutat consulteu el web www.bcn.cat/patisoberts
Us convidem a la festa i a fer-ne difusió als vostres amics, família, veïns/es…!
Salutacions,
Natàlia Gironella
Dinamització Educativa Territorial del Districte de Sant Martí. Programa Patis Escolars Oberts al Barri

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria