XERRADA "ELS USOS MODERATS DE LES PANTALLES"

Benvolgudes famílies,
Hi ha programada una xerrada pel dia 24 de gener a les 21h a la nostra escola L’Arenal de Llevant. La condició perquè es porti a terme és que hi hagi un mínim de 10 persones que confirmin la seva assistència (noms i cognoms) i s’ha d’enviar el llistat el proper dilluns 14 de gener. Per tant és URGENT que les persones que tinguin clar que volen assistir ho confirmin el més aviat possible a l’e-mail que consta al cartell adjunt eva.valencia.sanmiguel@gmail.com. No obstant, si no es confirma l’assistència i la xerrrada es fa, es podrà venir igualment sense confirmació prèvia. La confirmació és per assolir el mínim de 10 persones per a la concessió de la xerrada.
Moltes gràcies.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria