INTERCANVI DE LLIBRES DE SEGONA MÀ

Benvolgudes famílies,
Com cada any, farem l’intercanvi de llibres de segona mà a la sortida de l’escola el dia de Sant Jordi.
Per a evitar les aglomeracions de la darrera edició, enguany ho farem diferent.
Aprofitant que el servei de Biblioteca està gestionat per pares i mares de l’escola a través de l’Ampa, demanarem als nens i nenes que portin els seus llibres per a bescanviar durant les dues properes setmanes la tarda que ténen biblioteca. Així doncs esperem els vostres llibres a partir del proper dilluns.
Allà es revisarà que els llibres estiguin en bon estat (ni trencats ni guixats) i se’ls facilitarà un ticket per cada llibre, fins a un màxim de cinc. Si porteu més de cinc llibres, entendrem que doneu els sobrants per a la causa (els infantils que quedin es cediran a l’espai de migdia i els d’adults potser apareixeran en alguna futura edició de rasclet solidari).
Així doncs, el dia dia de Sant Jordi, a partir de les 16:30 h, només caldrà portar el ticket i agafar algun dels llibres que tindrem exposats al pati.
Esperem que gaudiu d’aquesta iniciativa!

Comissió Belluga’t amb l’Ampa

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria