SALVEM LA SALA D'EXPOSICIONS DE CAN FELIPA

Benvolguts amics del barri,
Acabem de crear una recollida de signatures per salvar la sala d’exposicions de Can Felipa. El sector de l’art a través de l’Associació d’Artistes Visuals de Catalunya i de l’Associació de Crítics d’Art de Catalunya han contactat a l’Institut de Cultura, que ha la seva vegada ha recomanat al Regidor del Districte de Sant Martí que no acabi amb un programa del que l’Ajuntament presumeix.
El seu argument per tancar la sala és que és una demanda del barri. Aquest argument esta sent utilitzat per regidors i alcalde per desmantellar la xarxa d’espai d’art en molts llocs de Catalunya, una xarxa creada amb moltíssims esforços al llarg de dècades. Ara li toca al Poblenou, millor dit, al Districte de Sant Martí, amb més de 230.000 habitants, reduir a zero el seu programa cultural d’arts visuals.
Sembla que aquest regidor està destruint sense miraments el teixit cultural del nostre barri. Primer pretén tancar l’Ateneu Flor de Maig i ara la Sala d’exposicions de Can Felipa sota el pretext de recolzar les entitats del barri. És un cinisme aclaparador.
Feu-li saber que per molta gent en aquest barri LA CULTURA NO ÉS UN LUXE!!

Gràcies pel vostre suport,
Grup d’artistes del Poblenou

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria