VOLUNTARIS PER LA III CURSA SOLIDARIA ARENAL DE LLEVANT

VOLUNTARIS PER LA III CURSA SOLIDARIA ARENAL DE LLEVANT
Diumenge 12 de maig
Necessitem voluntaris per la logística de la Cursa Solidària de l’escola. Fem una crida per tots aquells pares i mares que pugueu col·laborar.
Fan falta dos grups de voluntaris:

  • Un grup que es convocarà a les 8h del matí per muntar la infraestructura de les curses: treure el material, inflar l’arc d’arribada, posar les tanques i marcar el circuit amb els cons i la cinta de plàstic. Els voluntaris d’aquest grup poden ser corredors de la cursa ja que hauran acabat la feina quan comenci la cursa d’adults.
  • Un segon grup de voluntaris es convocarà a las 9h30 i la seva tasca serà la taula de dorsals, el control d’arribada, el bar i el control de les cruïlles per els carrers on passa la cursa. Òbviament, aquest grup no podrà ser de corredors de la cursa.

Cas de voler col·laborar et preguem respondre a aquest correu indicant la teva disponibilitat pel grup de muntatge (8h) o pel grup de control (9h30)
Moltes gràcies
Comissió cooperació i solidaritat

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria