FESTES DE MAIG AMB SAMARRETA GROGA

Famílies! Ja s’acosten les Festes de Maig del Poblenou!!
I aquest any, hi ha alguna novetat:  en comptes de participar a la cercavila de diumenge com era habitual, la Colla del Drac ens convida a les escoles del barri i als nostres capgrossos a participar en una petita cercavila el divendres 17 de maig a les 18,30 h per a posteriorment estar presents a la despertada de les bèsties (20 h).
S’ha decidit entre totes les escoles, que aprofitarem la cercavila com a acte reivindicatiu i, per tant, es demanarà que tothom porti la samarreta groga posada aquell dia. Per això, des de l’AMPA farem una nova comanda de samarretes  SOS.  Qui estigui interessat en adquirir-ne, que faci la seva comanda abans de divendres 10 a través del nostre mail: arenalampa@gmail.com
Gràcies!!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria