MÉS INFORMACIÓ PER LA FESTA DE 10 ANYS (GRAELLA VOLUNTARIS)

Bon dia, famílies,
Us adjuntem la graella de voluntaris per a la festa de dissabte. A tots els que esteu apuntats: moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració!!! Comproveu que esteu ben col·locats segons la vostra disponibilitat horària.
En cas de que hi hagi algún error, si us plau, envieu un mail a Susana Prado (susannaprado@hotmail.com).

iconopdf
Graella

Us recordem que la festa comença a les 10 h del matí amb les portes obertes. Podreu visitar les aules dels vostres fills, on trobareu a les seves mestres. Posteriorment, la festa continuarà al pati de l’escola i al gimnàs.
També hi haurà una bufada i degustació de pastissos. Per això, als que pugueu, us convidem a portar un pastís i espelmes de 10 anys (no estarà de més pensar en encenedor i ganivet per a tallar-lo). Els pastissos els podeu deixar al menjador a mida que arribeu a l’escola.
Esperem que gaudiu molt de la festa, que tant des de l’escola com des de  l’Ampa hem preparat amb molta il·lusió.
Moltes gràcies,
Ampa L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria