CONTRA LA LOMCE, EN 4 PASSOS SENZILLS

Hola a tots!
Com sabeu l’Avantprojecte de Llei de la LOMCE serà debatut al Parlament, però encara no ha estat aprovat. Per això hem de redoblar els nostres esforços contra aquesta llei regressiva, antipedagògica, classista i perjudicial per l’Escola Pública i per al model educatiu pel qual portem treballant tants anys.
Dediqueu per favor una minut a això, és el futur dels NOSTRES FILLS i el nostre; està en joc, poca broma!
Hi ha una acció de protesta contra la LOMCE que us proposem seguir:
1 – Entrar a la pag.web del ministeri d’educació: http://www.mecd.gob.es/portada-mecd/
2 – Piqueu dalt a “atenció al ciutadà”
3 – Anar a contacto por internet, i triar temas educación i escollir este formulario
4 – Omplir el formulari amb nom, cognoms i correu electrònic (la resta de dades no són necessaris) i posar a la finestra gran ¡¡NO A LA LOMCE!! A baix en Assumpte de la consulta posar legislación educativa i enviar consulta.
GRÀCIES

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria