CURSA DE LA DONA 2013

Benvolgudes mares, filles, àvies, tietes, cosines, veïnes… de l’escola,
El proper diumenge 10 de novembre al matí se celebrarà la IX Cursa de la Dona a la nostra ciutat. És una cursa d’uns sis quilòmetres aproximadament que transcorre pels carrers de Barcelona, amb sortida i arribada a l’avinguda Maria Cristina.
Després de l’éxit de convocatòria de l’any passat, volem tornar a animar al col·lectiu femení de la nostra escola a participar en aquesta festa de l’esport que té també un component solidari, ja que una part dels diners que es recaptin amb les inscripcions es destinaran ala Asociación Españolade Lucha contra el Cáncer.
Sabem que a la nostra escola hi ha un nombrós grup de mares que ja corren en el seu temps lliure i volem aprofitar l’ocasió per a animar-vos a fer pinya. A unir-vos i participar conjuntament en aquesta cursa. També sabem que hi ha moltes que voldrien començar a entrenar-se i mai troben ni l’excusa ni el moment per a fer-ho. Doncs el moment ha arribat! I què hi ha millor que practicar esport i fer salut?
Un any més, l’IBE (Institut de Barcelona Esports) ens subvenciona la inscripció a la cursa a les noies i les dones majors de 12 anys que ens hi vulguem apuntar. Amb la inscripció, ens lliuraran gratuïtament samarreta, dorsal i xip.
Per a apuntar-vos, només cal que ompliu amb les vostres dades el formulari que trobareu al final d’aquesta entrada al blog FINS L’1 DE NOVEMBRE.

Places limitades a 125.

Si comenceu de zero i voleu entrenar-vos en companyia, s’han organitzat uns entrenaments col·lectius al parc de la Ciutadella els dimarts i dijous, de 20 a 21 h, amb diferents nivells de dificultat.
Els dies són: Octubre, 8, 10, 15,17, 22, 24 i 29. Novembre, 5 i 7.

Cerrado el plazo de inscripción, con 129 personas inscritas (las 4 que se han inscrito fuera del límite, han sido aceptadas por la organización)

[cfdb-count form=”JetPack Contact Form 3372″]  inscrites fins al moment

Llistat inscrites: (veure-ho)
[cfdb-datatable form=”JetPack Contact Form 3372″ show=”Nom,Cognoms,Data Naixement”]

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria