CONSULTA CIUTADANA PER L'EDUCACIÓ

Entre el 9 i el 27 d’octubre es durà a terme a tot l’Estat Espanyol una consulta ciutadana sobre l’educació en la que podran participar totes les persones majors de 13 anys per fer arribar als governs central i autonòmics la importància que els ciutadans volem que ells donin a l’educació: prou retallades, prou mesures restrictives, prou jocs polítics i ideològics amb l’educació pública.
La consulta està impulsada per la Plataforma Estatal por la Escuela Pública que agrupa associacions d’estudiants, sindicats i grups de docents, associacions de famílies i altres plataformes i grups ciutadans.
Al Poblenou, podeu participar en aquesta consulta a la paradeta que instal·larà la Plataforma en Defensa de l’Educació Pública del Poblenou, dijous 10 d’octubre de 17 a 20h. a la Rambla del Poblenou entre la Rotonda del Casino i el Casal de Barri del Poblenou.
També hi podeu participar mitjançant el blog: http://consultaeducacio.blogspot.com.es/
Animeu-vos tots a participar!! És important!! Aquesta és una de les iniciatives socials que ens ofereix l’oportunitat de no quedar-nos amb els braços plegats mentre fan i desfan amb els nostres diners i el nostre futur.
Podeu consultar les preguntes de la consulta aquí.
pie

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria