ATUREM PRESSUPOSTOS ANTISOCIALS

Benvolgudes AMPA, 
La FaPaC i el conjunt de la Comunitat Educativa us animem a les AMPA i a les famílies a participar en les manifestacions convocades arreu del territori per rebutjar els pressupostos presentats des del Govern català i central. Diferents sectors, moviments socials i la majoria de les organitzacions sindicals sortirem al carrer sota el lema ATUREM ELS PRESSUPOSTOS ANTISOCIALS! 
Ambdós projectes pressupostaris estan marcats per l’austeritat social, per una gran agressió al poder adquisitiu de les pensions i del futur del sistema, i per unes retallades a la funció pública i als serveis que haurien de ser la primera garantia de cohesió social. 
Reclamarem uns pressupostos de l’Estat i de Catalunya que siguin de caire social i no continguin més retallades especialment en educació, però també en sanitat i serveis socials. Sumeu-vos-hi!
Podeu llegir el manifest en el següent enllaç: http://www.fapac.cat/2013/11/24n-manifestaci%C3%B3-contra-els-pressupostos-antisocials
MANIFESTACIONS:
 
Divendres 22 de novembre
  • TORTOSA. Concentració a les 18h. Davant la Delegació de Govern de la Generalitat (c/Montcada).
  • VIC. Concentració a les 10:30h. A la porta del Consell Comarcal d’Osona (c/Historiador Ramon d’Abadal, 5 -Edifici del Sucre-).
  • TERRASSA. Manifestació a les 18.30hRambla d’Egara (entre c/Ireneu i c/Grànius).
  • SABADELL. Manifestació a les 18.30hRambla de Sabadell cantonada c/Alfons XIII.
 
Dissabte 23 de novembre
  • TARRAGONA. Manifestació a les 18:30h. Sortida de Plaça Imperial Tarraco (final de la Rambla Nova).
  • LLEIDA. Manifestació a les 18h. Sortida de la plaça Ricard Viñes.
 
Diumenge 24 de novembre
  • BARCELONA. A les 12h. Punt de trobada del bloc d’Educació al Passeig de Gràcia/Mallorca. D’aquí sortirem amb una pancarta groga  La vostra assistència serà molt important!
  • GIRONA. A les 12h. Sortida de Plaça Independència. 

Dimecres, 4 desembre: Concentració davant del Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella), 18 h.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria