ÈXIT DEL VOLEI A L’ARENAL DE LLEVANT

El grup de pares i mares de la nostra escola (des de P3 fins a 6è) que formen part de l’equip de vòlei dels dimarts, s’ha apuntat a la Lliga Catalana, Lliga Màsters, i ho estan fent “requetebé”.
La segona edició de la Lliga Màsters va començar a mitjans del mes de novembre amb deu equips participants, doblant la participació de la primera edició (en la que el club campió va ser el CN Sabadell).
En les tres jornades ja disputades de la lliga d’enguany, l’Arenal Màster i el Thunder lideren la classificació amb tres victòries, un punt per sobre del Voleinova, tercer classificat, amb vuit punts, en una competició de lliga amb divuit jornades i que finalitzarà el primer cap de setmana de juny.
Esperem més notícies del campionat,que segur que seran tan bones com aquesta!
Visca l’Arenal Màster!!!
voley2

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria