ESCRIT DISTRIBUCIÓ FESTES I CELEBRACIONS

ampaBenvolgudes famílies,
des de l’Ampa intentem portar a terme un gran nombre d’activitats que resultin divertides i d’interès per a les famílies, però tot sovint ens veiem sobrepassats per l’esforç que comporten. La Comissió Belluga’t amb l’Ampa, encarregada de l’organització d’aquests saraus, compta amb quatre membres en l’actualitat, tres dels quals formen part també d’altres comissions, per la qual cosa ja tenen un considerable volum de feina addicional.
Malgrat les successives crides animant a la gent a formar part d’aquesta comissió (i d’altres), no hem aconseguit engrescar prou persones per a garantir la celebració d’aquestes activitats i festes. Per a no perdre-les, hem optat, tal i com es fa a moltes altres escoles, repartir aquesta feina entre totes les famílies de l’escola.
D’aquesta manera, hem distribuït moltes d’aquestes celebracions entre els diferents cursos. La idea és que les famílies de cada curs, amb els delegats/des al capdavant dinamitzant, siguin les responsables de l’organització del sarau que els hi pertoca. Naturalment, la comissió Belluga’t restarà al costat de cada curs donant tot el suport necessari: tant informatiu, com logístic, etc. Això tampoc implica que la resta de famílies de l’escola no puguin participar en les festes que desitgin com a voluntaris.
Creiem que el fet d’involucrar directament a les famílies, també atorgarà riquesa i pluralitat a les celebracions i esperem que us prengueu aquesta nova tasca amb il·lusió. La vida escolar dels nostres infants no dura eternament i segur que d’aquí podrem extreure experiències compartides amb ells que ara resultaran d’allò més enriquidores i en el futur sabran agrair-nos.
La distribució per cursos és la següent:

P3: Res. És el primer curs dels seus fills i l’aterratge ja és una tasca important.
P4: Berenar benvinguda i programa de padrins per a famílies noves.
P5: Carnestoltes – tenim en compte que la majoria de famílies que s’apunten al cercavila són d’Educació Infantil
1er: Sortides amb capgrossos – els de P5 són massa petits i a alguns de 2on ja no els hi caben.
2on: Paella de Germanor
3er: Rasclet Solidari
4rt: Cursa Solidària
5è: Festa Final de Curs
6è: Res. Ja ténen prou amb organitzar la seva pròpia sortida de l’escola, però els hi demanarem que s’impliquin una mica a la Festa de Sant Jordi.
Moltes gràcies per la vostra comprensió i col·laboració!!!
Junta de l’Ampa

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria