EP! CANVI DE DISFRESSA DE L'ARENAL

mag 2Benvolgudes famílies,
la setmana passada vau rebre per carpeta viatgera la butlleta per a inscriure-us a la rúa de Carnestoltes d’enguany, que tindrà lloc el dissabte 1 de març a la tarda. En la mateixa us informàvem que la disfressa escollida per tots vosaltres mitjançant les votacions al nostre blog era la de pirates. Malauradament, després de reunir-nos amb la Coordinadora d’Entitats del Poblenou, vam poder comprovar que almenys tres escoles teníem previst anar de pirates. Per aquesta raó, ens van demanar si podíem escollir una altra i donar així una mica més de color a la rúa. Com que nosaltres encara no hem comprat el material per a preparar-les, estem a temps de fer-ho sense cap mena de perjudici econòmic.
Així doncs, la disfressa d’enguany passa a ser la de mags, que va ser la segona més votada al blog. Entenem que això no interfereix en les ganes de passar-ho bé i us esperem a tots/es a la rúa!
Si no trobeu la butlleta, us la podeu descarregar aquí. Retorneu-la a la bústia de l’Ampa abans del 31/1!!
Gràcies.
Comissió Belluga’t amb l’Ampa

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria