PROJECTE: NO LLENÇAR ALIMENTS

L’Arenal de Llevant i F.Roca, que gestiona el menjador de l’escola, en col·laboració amb l’Agenda 21 de l’Ajuntament de Barcelona estem duent a terme un projecte per conscienciar els nens de la necessitat de no llençar els aliments, aprofitant que aquest any es celebra l’Any Europeu contra el malbaratament dels aliments.
large__3777221861El projecte, en el que participen també altres escoles de la ciutat, consisteix en dedicar una setmana al mes a debatre al voltant d’un aliment en concret. Així, del 13 al 17 de gener s’han fet activitats centrades en el pa. Del 3 al 7 de febrer és farà al mateix amb el iogurt; i del 3 al 7 de març, amb la carn. El peix serà el protagonista del 7 al 11 d’abril; i la patata, del 5 al 9 de maig.
Un exemple de com es treballa és l’activitat que es va fer el passat 14  de gener al menjador de l’escola.  Abans de l’hora de dinar, el cuiner va pesar el pa que es faria servir i, en acabar l’àpat, vam pesar el pa malbaratat, que no s’havia menjat i que els nens havien llençat en un cubell apart. Així hem sigut conscients del pa que s’ha malbaratat.
En aquesta primera setmana han participat en el projecte nens i nenes de segon i quart, i cada setmana aniran canviant els grups perquè pugui participar tota la primària.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria