PREMI PER AL QUATRE CANTONS I MÉS INFO D'EDUCACIÓ AL POBLENOU

Aquesta setmana, el dimarts 4 de febrer de 2014, l’Ajuntament de Barcelona va concedir el premi Ciutat de Barcelona, en la seva modalitat d’Educació, a l’Institut Quatre Cantons pel projecte pedagògic de “treball globalitzat”, que permet aplicar el currículum de forma integrada i innovadora i per la vinculació regular del centre amb les entitats de l’entorn. Felicitats!!!
La setmana passada, la Plataforma en Defensa de l’Escola Pública del Poblenou (de la que l’Ampa de L’Arenal formem part) va mantenir una reunió amb el Consorci d’Educació de Barcelona i el Districte de Sant Martí on es van exposar els següents temes:
Institut nou:

  • En el proper mes s’aprovarà el Pla per a la licitació de la contractació dels projectes bàsics i executius () del nou institut de secundària vora l’Escola Fluvià.
  • El debat sobre la necessitat d’un segon nou institut es posposa per a més endavant.

Adscripcions:

  • L’Arenal gaudirà d’adscripció al Quatre Cantons per al curs vinent i, potser, per a l’altre també. L’institut Quatre Cantons assumirà un grup “bolet” en els dos propers cursos.
  • El Consorci dóna garanties de la continuïtat dels germans petits a l’institut on ha entrat el germà gran. Si cal, es tractaran els casos individualment.

Altres:

  • Aquest any, hi haurà un nou “bolet” a P3 en una de les escoles del barri.
  • No està prevista la construcció d’una Escola de Música al Poblenou, donada la restricció pressupostària (tot i la demanda explícita del barri)

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria