MILLORANT LA COMUNICACIÓ A LES FAMÍLIES

Bases
Carta

Com us vam informar fa dues setmanes, a partir d’ara totes les informacions de l’Ampa i de Delegats es canalitzaran a través d’aquest bloc, minvant l’ús de la carpeta viatgera i dels correus electrònics dels Delegats.
Per això us animem a que us feu subscriptors del butlletí d’aquest bloc o bé que el consulteu setmanalment per a estar al cas de les novetats. Per a subscriure-us, cal que introduïu el vostre correu electrònic a la casella indicada, a la dreta d’aquest missatge, i cliqueu al boto “Subscriu-te!”. Després, mitjançant el correu electrònic, haureu d’acceptar la subscripció.
I també us animem a que ens envieu continguts: fotos dels partits, de les extraescolars, de les activitats de les famílies, envieu-nos reportatges, notícies, opinions, vivències, comentaris. Ho podeu fer a través del sistema de comentaris del bloc o bé a l’adreça de l’ampa: arenalampa@gmail.com
A més, us recordem que a través de la columna dreta d’aquest bloc, podeu accedir també als blocs de cada curs on podeu compartir informacions dels projectes, dibuixos i textos dels nens i nenes, recomanacions culturals, excursions, etc.
Per a qualsevol consulta, podeu trobar-nos al Servei d’Atenció al Soci (dilluns i divendres de 9 a 10 i dimecres de 16.30 a 18h)

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria