TAPS SOLIDARIS

Guarda els teus taps de plàstic i porta’ls al vestíbul de l’escola!!!
TAPSDurant aquest nou curs, continuem recollint taps de plàstic per recaptar fons per a l’Associació Catalana per la Síndrome X Fràgil, la qual agrupa a familiars i professionals al voltant de la Síndrome X Fràgil, un trastorn genètic de transmissió familiar lligat al cromosoma X que pot causar dificultats que poden anar des de problemes d’aprenentatge fins a una disminució en la capacitat intel·lectual.
Amb una tona de taps podrem aconseguir 200€. Amb la vostra ajuda ja portem recollits 250 kg, de manera que ens falten 750 kg per aconseguir-ho i poder donar-ho a l’Associació X Fràgil!
Aquests són alguns exemples de taps de plàstic que es poden recollir per a la campanya: taps de botelletes d’aigua, de refrescs, de detergents, de netejadors, de pastes de dents, de desodorants de roll on, taps de tetra-briks de llet i també la boqueta, tap de los pólvores de talc, de caixes de tovalloletes de nens, de bolígrafs i retoladors, de suavitzants, dels pots d’escuma i gel fixador del cabell, dels pots d’escuma d’afaitar, de xampús i gels de bany, de les cremes hidratants, de les esbandides bucals, taps dels pots de nata en esprai, les tapes dels pots d’espècies, …
Per a la recollida trobareu una caixa al vestíbul de l’escola. L’acció serà encara més atractiva si impliquem els nostres fills: que siguin ells els qui col·leccionin i dipositin els taps! Perquè junts som capaços de tot!
Recordeu: Els vostres taps més solidaris que mai!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria