DONATIUS PER A LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER

Benvolgudes famílies!
10-mitos-acerca-del-cancerTal i com us vam avançar quan us vam proposar que us apuntéssiu a la Cursa de la Dona 2014, enguany volem aprofitar l’excusa per a fer la nostra pròpia recollida de donatius. Com sabeu, els diners de la inscripció a la cursa van destinats a la lluita contra el càncer de mama a través d’un donatiu a l’AECC (Asociación Española Contra el Cáncer). Es tracta d’una espantosa malaltia de la que malauradament tots tenim una mare, una germana, una neboda, una cosina, una amiga, una veïna, una coneguda… que l’ha patida. Així que val molt la pena no només que la fem més visible encara, sinó que col·laborem en la seva eradicació en la mesura del possible.
Donat que nosaltres, com a escola, tenim la inscripció subvencionada, els anys anteriors aquest donatiu l’han fet moltes de les nostres participants, de manera voluntària, el propi dia de la cursa a les diferents taules que l’AECC munta per a l’ocasió.
Enguany volem facilitar-vos això, però també deixar patent l’esperit solidari de la nostra escola, fent aquest donatiu de manera conjunta. És per això que us convidem a fer els vostres donatius, participeu a la Cursa o no, de la quantitat que vosaltres desitgeu, a la bústia rosa que trobareu al vestíbul de l’escola. Teniu de temps tota aquesta setmana per a fer-ho!
A veure si és cert que a més de practicar esport, també sabem ser solidaris/es!!!
Moltes gràcies!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria