L'ARENAL OBRE LES PORTES PER DONAR LA BENVINGUDA A LES NOVES FAMÍLIES

DSC_9434El divendres passat, després que acabessin les classes, les noves famílies de l’Arenal van assistir a un berenar de benvinguda organitzat per l’AMPA i pels pares i mares de P4.
La trobada es va amenitzar amb magdalenes, patates i sucs per tothom, així com amb la música rítmica i engrescadora dels Atabalats, el grup de pares i mares  timbalers que, a cop de baqueta, van animar durant una bona estona al públic allí present.
A més a més de poder veure per dins les tres aules de P3, les famílies més novelles van poder conèixer pares i mares més experimentats que estaven allà disposats a respondre qualsevol dubte que tinguessin. En Marc Bruguera, pare la Ivet i la Cira de P4 i delegat de “Les Serps”, va fer aquesta interessant anàlisi poc després que s’acabés la festa:
El fet que les famílies nouvingudes vegin les instal·lacions on van els fills i copsin la bona participació de pares, mares i de l’AMPA, crec que pot afavorir el seu interès per participar en tot allò que envolta l’escola. La recomanació és que confiïn en la tasca del personal docent i que participin en tot el què puguin per ajudar a tirar endavant l’escola pública en èpoques difícils, però sense atabalar-se ni voler córrer massa, que tenen deu anys per endavant.
Benvingudes a l’escola, famílies!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria