PROCÉS PARTICIPATIU 9N

Benvolgudes famílies
El proper diumenge 9 de Novembre hi ha convocat un procés participatiu en el que els catalans i catalanes estem cridats a opinar sobre el futur polític del nostre país.
Cadascú té la seva resposta sobre aquest tema, però creiem fermament en la democràcia i en els drets fonamentals dels ciutadans i és per això que ens plau anunciar-vos que la nostra escola és un dels locals que estarà obert per a que pogueu dipositar les vostres paperetes.
No som la única escola del barri que esdevindrà punt de participació ciutadana. La més propera, el Fluvià, també estarà oberta. És per això que us aconsellem que comproveu al web www.participa2014.cat on us toca exercir el dret a expressar la pròpia opinió.
Que tingueu una bona jornada!
Junta de l’Ampa

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria