COMISSIÓ D’INSTITUT. CRIDA DE VOLUNTARIS

La Comissió Institut vetlla perquè les famílies dels alumnes que acabin sisè tinguin l’oportunitat d’escolaritzar els seus fills en un centre de secundària que puguin triar, que sigui proper i de qualitat. Per això, la comissió fa reunions informatives amb els pares i les mares, fan seguiment del plantejament educatiu dels instituts del barri i reclamen amb cartes i reunions a l’administració pública que resolgui les nostres demandes.
En aquest curs, estem treballant en temes tan importants com:
Revisió de les adscripcions als instituts. El Consorci determina aquestes adscripcions abans de Nadal pel que cal reunir-nos ja amb ells per tal d’avaluar i confirmar quines són les adscripcions per a la nostra escola. Tot i que hi ha un compromís per part del Consorci de continuar amb l’adscripció al Centre 4 Cantons durant el curs 2015-16, no hi ha cap compromís escrit pel que cal seguir el tema i assegurar-nos que així sigui.
Reclamació de l’obertura d’un Nou Institut. Treballem conjuntament amb la Plataforma del Poblenou per tal de garantir que aquest nou centre sigui una realitat. Com sabeu, aquest curs s’han ampliat ràtios i línies en alguns instituts, i la cosa no millorarà a no ser que es creïn nous centres.
Per dur a terme aquestes i d’altres tasques amb èxit, necessitem la vostra col•laboració! Animeu-vos a formar part de la Comissió d’Institut!
Qui vulgui apuntar-se a la Comissió que contacti al correu: arenalampa@gmail.com

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria