PREINSCRIPCIONS: NOVETATS EN LES ADSCRIPCIONS ALS INSTITUTS

Consorci d'Educació de Barcelona
Encara no han sortit publicades les dates de preinscripció, però sí que el Consorci d’Educació de Barcelona ha publicat a la seva web el nou sistema d’adscripcions que en el cas del Poblenou  presenta canvis: totes les escoles de primària tenen adscripció a tots els centres de secundària del barri, és a dir a l’institut Front Marítim, al Quatre Cantons i a l’Icària. A més a més, L’Arenal de Llevant seguim tenint l’adscripció a l’institut Barri Besòs. (veure adscripcions de L’Arenal)
A l’espera d’un nou institut (Institut Fluvià) que resoldrà part de la necessitat de noves places d’educació secundària al Poblenou que hi haurà a partir dels dos cursos vinents, ens satisfà que les famílies de L’Arenal puguin optar a quatre centres de secundària entre els quals hi ha un institut que ofereix continuïtat en la línia pedagògica de L’Arenal.
Comissió Institut
 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria