PLATAFORMA TRANSFORMEM: fora subestació elèctrica

Benvolgudes famílies,
S’ha creat una comissió de treball a nivell de barri (AAVV Poblenou, AMPA i Escola Sant Martí i veïnat) amb l’objectiu de reclamar a l’Ajuntament de Barcelona el desmantellament definitiu de la subestació elèctrica (transformador) emplaçada davant de l’Escola Sant Martí i reprendre la lluita històrica iniciada pel veïnat reivindicant una zona verda. Aquesta plataforma es diu Transformem.
Les raons pel seu desmantellament són diverses: des de 1991 els terrenys ocupats pel transformador estan qualificats com a zona verda; ocasiona molèsties als veïns; s’hi han detectat fuites contaminants; és un equipament antic i desfasat i cal que es garanteixi la seguretat de l’entorn per als nostres fills i per a tots els veïns de la zona.
La plataforma Transformem ha convocat una assemblea el dijous 29 de gener, a les 19.00 hores, al Centre Cívic Can Felipa, situat a la plaça Josep Mª Huertas. Els integrants de la Plataforma us emplacen a participar-hi per tal d’informar-vos del que s’ha fet fins ara i de l’estat actual del transformador i de les accions que es pensen dur a terme a partir d’ara per tal d’aconseguir que la subestació elèctrica sigui definitivament desmantellada.
Hem d’aconseguir que en les properes eleccions municipals tots els grups polítics que es presentin assumeixin el compromís de treure el transformador, s’executi allò previst en el planejament vigent, i es desenvolupi la urbanització de la zona verda. Per això cal que ens organitzem. És una reivindicació de barri i ha d’esser assumida per totes les entitats del Poblenou.
Vine a l’assemblea, i ajuda’ns a transformar l’entorn dels nostres fills i filles!
Plataforma Transformem
(més info a escolapublica@ampaescolasantmarti.org)
TRANSFORMEM els sorolls, emissions i fuites tòxiques en lleure i benestar
TRANSFORMEM la inseguretat en tranquil·litat
TRANSFORMEM la subestació elèctrica en zona verda

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria