RECOLLIDA DE DISFRESSES PER LA RUA!

Benvolgudes famílies,
Ja tenim la rua a tocar​, així que hem de començar a muntar les disfresses i altres ornaments.
En aquest sentit, us informem que​ demà dijous, de 16.30h a 17:45hdivendres, de 16:30h a 17:45h, i dissabte, de 11h a 13h, podeu passar a recollir les disfresses tots aquells qui prèviament les haguéssiu encarregades.
Us recordem que el mateix dissabte, de 11h a 13:15h, es farà a l’escola un taller per acabar d’enllestir els ornaments que portarem a la rua. Com més siguem, més i millor sortirà tot plegat. Així doncs, hi esteu tots convidats!
Aprofitem aquest correu per donar-vos quatre apunts que poden ajudar-vos a l’hora de confeccionar la disfressa:

  • Recordeu que els nens i nenes aniran disfressats de SEMÀFORS (adjuntem 3 FOTOS i un video de 45 segons on s’explica com muntar la disfressa) i els adults anirem de SENYALS DE TRÀNSIT (mireu les fotografies que també adjuntem en aquest correu)
  • Per donar uniformitat a la rua, us animem a que tothom porti ROBA NEGRA a sota de la disfressa.
  • Us recomanem que una bona manera d’enganxar la goma-eva a la bossa d’escombraries és mitjançant ​uns gomets que enganxen a doble cara i que trobareu també dins al bossa amb tot el material.
  • Us recordem que en el cas dels nens, duran 3 rodones de color (a dalt, vermell; al mig, taronja; a sota, verda) per la part del DAVANT de la bossa; i duran 2 rodones negres (una hi portarà la figura humana vermella de “prohibit passar” i l’altre la figura verda de “podeu passar”) a la part del DARRERA de la bossa. Els nens també duran una visera groga al cap, simulant la que tenen els semàfors (aquesta visera l’haureu de muntar a través dels materials que trobareu a la bossa).
  • Les plantilles per poder fer les rodones del semàfor també estaran a la bossa. En el cas de les senyals, trobareu impresses les il·lustracions de la senyal, que haureu d’enganxar a la goma-eva.
  •  ​Els adults només durem la senyal al DAVANT de la bossa.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=DcaOLolDbK4&w=560&h=315]

Feliç Carnestoltes!!!
Les dues classes de P5 i la Comissió Belluga’t

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria