JO REIVINDICO, TU REIVINDIQUES, ELS NOSTRES FILLS HI GUANYEN

Benvolgudes famílies,
A partir de les 17h d’avui dimecres 11 de març s’inaugura un nou parc infantil que s’ha construït davant de l’escola Sant Martí i al costat del Transformador, al Passatge de Burrull, entre St. Joan de Malta i carrer Castella.
Des de la Plataforma per a l’Educació Pública del Poblenou s’ha organitzat un acte de protesta per reivindicar la construcció de dos nous instituts al barri, juntament amb l’Associació de Veïns del Poblenou i la Plataforma Transformem, que demana que treguin el transformador elèctric i facin un parc més gran.
Des de l’AMPA, i especialment des de les comissions Escola en Lluita i Fem Barri, us volem informar de la crida que es fa des de la Plataforma i de la qual en som membres, a més de la crida veïnal per a la millora dels espais del barri.
No deixem de fer sentir la nostra veu en les reivindicacions per una educació pública i de qualitat!
Vestim-nos tots de groc i fem sentir la nostra veu!
Aprofitem per a informar-vos de l’acció reivindicativa que va protagonitzar la Plataforma i l’AFA Llacuna amb la inauguració del parc infantil Can Culleres, aprofitant la vinguda del regidor del Districte per l’acte d’inauguració-xocolatada:
Notícia a “Districte 11”: cliqueu aquí.
Membres de la Plataforma Educació Poblenou i d’altres famílies d’infants de l’escola la Llacuna van aprofitar la inauguració del parc de Can Culleres per a reclamar més places públiques d’educació secundària al barri. Critiquen que a Poblenou, -“una de les zones amb més població infantil de Barcelona”, segons afirmen-, hi ha mancança de centres públics d’educació secundària i que, malgrat que se n’està construint un, -l’institut Maria Espinalt-, aquest no serà capaç d’absorbir la creixent demanda de places.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria