XERRADA A L'ARENAL: COM EDUQUEM LA LLIBERTAT?

imatgeLlibertat

El dijous 19 de març, a les 21h, tindrà a l’escola de L’ARENAL DE LLEVANT una xerrada a càrrec de Juanjo Camarena (Teatre del Buit): “Com eduquem la llibertat?”. Es tractaran qüestions sobre el tractament de la llibertat en l’educació, sobre el tractament del desig, des del caprici a la necessitat. Desenvolupament de l’autonomia, les relacions familiars i afectives, valor, normes, etc.

Metodologia:

A partir d’una representació teatral s’introdueix el tema a treballar buscant la proximitat, la provocació, el trencament, l’obertura i la identificació per part del grup. Per fer-ho es presenta el tema des de l’humor, i des d’un personatge amb desig de llibertat però atrapat en les seves pròpies pors. Posteriorment es crea un espai de participació i intercanvi atenent a les formes d’expressió i comunicació més properes al grup. Donant entrada a qualsevol element que estigui jugant en la situació plantejada i del moment present, s’acompanya cap a l’anàlisi de situacions, la resolució de conflictes i possibles reflexions. Finalment es lliura material pedagògic i didàctic possibilitant una continuïtat de treball.

Data: Dijous, 19 de març

Hora: 21h

Lloc: Escola Arenal de Llevant C. Bac de Roda 33

Cal confirmació amb e-mail: maribelyjon@gmail.com graciaruiz01@gmail.com (mínim 10 persones)

Organitza: Escola de pares i mares de l’AMPA L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria