NOTICIA MENJADOR

Benvolgudes famílies,
Aquest matí ha marxat la llum a l’escola i no ha tornat fins a gairebé les 10. Això ha impossibilitat elaborar el fumet de peix per a la fideuà que hi havia prevista al menú d’ avui.
Per aquesta raó, avui s’han servit croquetes de pollastre en comptes de la fideuà. La crema de pèsols prevista per al primer plat, ha restat igual.
Aprofitem l’avinentesa per a informar-vos de que el Jose, cuiner habitual de l’escola, ha estat uns dies sense prestar els seus serveis a la nostra escola per una qüestió laboral amb RocaDino, l’empresa que gestiona l’Espai de Migdia. Aquesta situació finalment s’allargarà més del previst inicialment, que era de pocs dies.
Durant la seva absència, al Jose l’ha estat substituint en Michael, cuiner amb llarga experiència a l’escola Sant Ignasi i professor de la seva Escola d’Hosteleria, Alguns de vosaltres ja heu notat el canvi i us volem agrair que ens hagueu fet arribar les vostres felicitacions per la seva tasca. Comptarem amb el Michael fins al 2 de maig.
Moltes gràcies per la vostra atenció,
Comissió de Menjador

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria