CADENA HUMANA I SIGNATURES PER RECLAMAR ELS INSTITUTS

CONTE-ENRRERE-FBDes de la Comissió d’Escola en Lluita us informem de les tres accions reivindicatives que properament seran engegades i dutes a terme per la Plataforma en Defensa de l’Escola Pública del Poblenou, on la nostra Ampa està representada.
Us animem a participar-hi per tal de denunciar la manca d’infraestructures educatives en el Poblenou, i en concret, la manca d’oferta en nombre de places a l’educació secundària i de batxillerat, a la nostra zona.

  1. Recollida de signatures: veniu a signar a l’escola, al vestíbul, o bé baixeu-vos l’arxiu de recollida de firmes i feu-lo arribar al SAS-Marta Jara o a qualsevol membre de la Comissió Escola en Lluita, durant la setmana del 12 al 17 d’abril. Les donarem a la Plataforma i aquesta les lliurarà a la Seu del Districte de Sant Martí, aprofitant l’oferiment de col·laboració del Regidor del Districte.
  2. Cadena humana del 19 d’abril: acte festiu-reivindicatiu que unirà els dos solars on haurien d’anar els dos instituts. Ja us direm a quina hora i a quin lloc quedarem.
  3. Pancartes a les portes de les escoles: ja tenim impresa i a punt de penjar una pancarta reivindicativa que mantindrem fins a la construcció dels instituts. Veniu a mirar-la!

Paral·lelament a aquestes accions, la Plataforma per l’Escola Pública del Poblenou actualment està immersa en la lluita i denúncia d’aquestes mancances, realitzant reunions quinzenals de seguiment del procés tècnic i administratiu de construcció del nou institut al Poblenou, sense deixar de denunciar i sol·licitant la un segon centre d’educació secundària, pendent de proposta per part del Consorci.
Arxiu de signatures: Full de signatures
Gràcies a tots i totes per la col·laboració.
Comissió Escola en lluita

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria