REUNIÓ INFORMATIVA CASAL D'ESTIU

casal-estiuDimecres 15 d’abril, a les 16:45 h tindrà lloc una reunió informativa sobre el CASAL D’ESTIU. Hi haurà servei d’acollida gratuïta.
Com haureu pogut veure pels díptics que us han arribat per carpeta viatgera, enguany hem decidit encomanar la gestió del nostre casal d’estiu a l’empresa Closques!. Aquesta empresa és també l’encarregada de gestionar les nostres activitats extraescolars i té com a cap visible a la Marta Jara, a qui podeu trobar a l’escola pràcticament tots els dies.
La Comissió de Casals de l’Ampa està formada per tres mares voluntàries així com per la directora de la nostra escola i portem anys treballant amb cura per mirar de trobar projectes que casin les necessitats de les famílies (d’horaris, preus, etc.) amb els interessos dels nens i nenes, tenint en compte que aquests no són els mateixos per a P3 que per a 6è. No és una tasca senzilla i, malgrat els esforços i les hores dedicades – que han estat moltes – en les que ens hem entrevistat entre el curs passat i aquest amb un gran nombre d’empreses de lleure, no sempre hem encertat amb el casal més adequat o hem vist que les expectatives creades en el moment de contractar el servei diferien a l’hora de posar les idees en pràctica.
L’opció de Closques! ens ha permès crear un casal a la nostra mida, amb el que des de la Comissió considerem que ha de tenir un casal per a que sigui del gust dels pares i mares i també dels infants. Naturalment, opinions hi ha tantes com persones i no tothom podem estar d’acord en considerar com a primordials les mateixes coses. Però sí que voldríem deixar molt clar que confiem plenament en les capacitats de la Marta Jara per a liderar un projecte d’aquesta mena i per això rebutgem de ple la circulació de rumors totalment falsos que ho qüestionen.
És molt fàcil escampar rumors i mentides a esquenes de les persones sense donar opció a aquestes  a poder-se defensar.  Per això, us demanem que sigueu curosos amb aquests temes i no doneu peu ni encoratgeu aquest tipus d’actituds que no sabem quins interessos tenen al darrera.  L’Ampa la formem tots i totes i les persones que hi treballem activament estem a la vostra disposició per a atendre totes les queixes, dubtes, suggeriments, etc., que tingueu. Per altra banda, la Comissió està més que oberta  a rebre nous membres que puguin aportar una visió nova i fresca. Però sempre constructiva, si us plau.
Us recordem que ens podeu trobar per correu electrònic a arenalampa@gmail.com o en horari de SAS. I dimecres a la reunió informativa!
Més informació a la web de Closques!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria