SANT JORDI 2015: INTERCANVI DE LLIBRES A L'ARENAL

SANT JORDIBenvolgudes famílies,

Com cada any el dia de Sant Jordi durem a terme el tradicional intercanvi de llibres de Sant Jordi. Per aquest motiu, us demanem que ens féu arribar els llibres que ja heu llegit o no volgueu conservar. És important que estiguin EN BON ESTAT (ni trencats ni guixats, si us plau!). Podeu dipositar-los sobre les taules que haurem habilitat al vestíbul de l’escola.

Enguany seguirem la mateixa dinàmica que l’any passat, és a dir, no donarem ticket per llibre dipositat. Es lliurarà un ticket a cada nen/a de l’escola. D’aquesta manera, cap nen ni nena quedarà exclòs del gaudi d’aquesta activitat.

Podeu dur tants llibres com vulgueu, entenent que si dueu més d’un per fill/a, l’esteu donant de forma altruista i solidària, col·laborant amb la causa. Això és vàlid per als llibres infantils i juvenils.

Per altra banda, els adults que vulgueu participar també de l’intercanvi, sí que se us entregarà ticket per llibre la mateixa tarda de Sant Jordi i hi haurà una taula només destinada als llibres per a adults. És a dir, els llibres d’adults no els dipositeu prèviament a l’escola.

Moltes gràcies per la vostra participació!!!

Comissió Belluga’t i Comissió Biblioteca

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria