VOLEU PARTICIPAR EN LA GINCANA DE LA SETMANA CULTURAL?

Famílies de l’Arenal,
Amb motiu de la celebració de la Setmana Cultural, l’escola prepara una sortida de tota l’escola -organitzada per grups de colors- per al divendres 24 d’abril i demana la col·laboració dels pares i mares.
Es necessitaran voluntaris que ajudin durant tota la jornada escolar en la gimcana que faran els nostres fills i filles, en l’estil del que es va fer l’any passat sobre el 1714. És per això que si esteu interessats en participar-hi, us demanem que us inscriviu en aquest formulari facilitant totes les dades que se us demanen, per així poder-nos posar en contacte amb vosaltres. Teniu de temps per a inscriure-us fins divendres 17 a les 20 h. 
En cas de que hi hagi més voluntaris dels necessaris, tindran prioritat aquelles persones que col·laboren habitualment en les activitats que organitza l’Ampa.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria