PICNIC ELÈCTRIC TRANFORMEM

picnic_elèctric_TransformemEl proper dissabte 9 de maig, a partir de les 11, la plataforma Transformem —juntament amb l’AV Poblenou i l’AMPA Sant Martí—, organitza una festa per a reivindicar el desmantellament del transformador i la seva substitució per una zona verda.
Al nostre particular ELÈCTRIC PICNIC hi haurà un vermut popular, jocs infantils, actuacions musicals. Els infants podran veure i participar amb diferents artistes, pintant murals a la paret del transformador. Hi haurà també una orxatada popular, djs, zumba, taller de pinta cares, conta contes.
Hi haurà una espai dedicat a fer un tast de les associacions del barri. Si tens una o vols estar-hi present per mostrar què fas, contacta amb platransformem@gmail.com, hi ha espai per tothom! Mostra’ns el que vols transformar del teu entorn!
Així doncs, esperem que ens acompanyeu en aquesta festa, que també pretén ser un lloc de trobada per a totes les famílies del barri.
Transforma el teu dissabte!

 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria