CARTA OBERTA ALS SOCIS I SÒCIES DE L'AMPA

Benvolgudes famílies,
En data 17 de novembre de 2015 tindrà lloc l’Assemblea Anual de Socis i Sòcies de l’AMPA, en hora encara per acabar de definir. En aquesta Assemblea, a més de tractar el temes referents a les activitats portades a terme per l’AMPA durant el curs 2014-2015 i aprovar el pressupost per al present curs 2015-2016, es votarà la renovació de part dels membres de la Junta Directiva de l’AMPA.
Entre els càrrecs que s’han de renovar està el de president/a de l’associació.  En el passat sempre s’ha intentat que la persona que ocupés aquest càrrec formés part de la pròpia Junta o, com a mínim, estigués familiaritzada amb el funcionament d’aquesta. Aquest requisit, que amb els nous Estatuts no és imprescindible, servia per a facilitar la tasca de la persona que prenia aquesta responsabilitat. Per altra banda, garantia també certa continuïtat de la feina desenvolupada per tot l’equip de l’AMPA.
En aquesta ocasió, no obstant, no comptem dins la Junta amb noves persones que puguin assumir aquest càrrec. Per aquest motiu, posem en coneixement de tots els socis i sòcies l’existència de la vacant del lloc de president/a, per si algú estigués interessat/da en presentar-se a l’elecció. En cas que així sigui, us demanem que ens envieu un correu a l’AMPA (arenalampa@gmail.com), per a que us puguem ajudar a donar conèixer la vostra candidatura (o candidatures, si n’hi ha més d’una) a la resta de socis i sòcies.
Moltes gràcies per la vostra atenció i participació,
Junta de l’Ampa

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria