EL 15 DE NOVEMBRE, VINE AL MERCAT SOLIDARI!

0001 (3)La Comissió de Cooperació i Solidaritat et convida a un nou Mercat Solidari de Segona Mà i Gastronòmic de l’Arenal de Llevant, que es celebrarà el proper diumenge 15 de novembre de 2015, a partir de les 10h al pati de l’escola.

Vine a celebrar i gaudir d’una nova festa solidària, on a més de passar una molt bona estona amb totes les activitats que hem preparat, ajudarem a l’Associació Amics del  Quart Món. L’Associació treballa amb nens i joves en exclusió social, que viuen en fàbriques, naus industrials i barraques del Poblenou. Els diners del mercat es destinaran a un projecte d’alfabetització de famílies i ajuda familiar i escolar pels infants, concretament a la millora de les aules d’estudi comprant pissarres, taules i cadires, estufes, ordinadors, llums, material escolar, catifes i nevera i microones per poder donar berenars.

Al mercat trobareu un munt d’activitats:

* Venda d’articles al Mercat de 2ª mà. Per això, us animem a que feu una donació solidària al mercat per a que es pugui vendre a un preu simbòlic. I els articles no venuts es donaran a la Fundació Glorr que els destinarà als nens més desfavorits.

Entre el 2 i 13 de novembre, ens podeu portar al vestíbul de l’escola objectes de tot tipus que estiguin en bon estat (roba, joguines, material esportiu, dvd, llibres, patins i patinets, jocs de consoles…).

* Tallers Solidaris. Al preu simbòlic d’1€/taller, els nens i nenes podran participar de diferents tallers pensats per divertir i conscienciar: Contacontes, Pintacares, Estampació de Samarretes, Cupcakes, Taller de Pasta, Malabars i Circ, Música, Capoeira, Zumba i Manualitats.

logo illustrator

* Menjars Solidaris: porteu el vostre plat o postres perquè el puguem vendre a un preu simbòlic.

* Entrepans a la brasa. Queda’t a fer un dinar informal amb els nostres choripanes i menjars solidaris.

* Rifa Benèfica

Tot això amenitzat amb el grup de percussió Atabalats Arenal.

Si teniu qualsevol habilitat, et convidem a fer un taller, que servirà per ajudar a recaptar fons per als Amics del Quart Món. Envia un correu a arenal.sas@gmail.com i digna’ns quin taller t’agradaria dur a terme.

Finalment, per a realitzar aquesta activitat, necessitem voluntaris i voluntàries!!! Adreceu-vos a arenal.sas@gmail.com  per apuntar-vos i us contactarem el més aviat possible.

Us hi esperem!!!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria